SON DAKİKA

Beşiktaş-Konyaspor maçının ardından

21 Mayıs 2022, C.tesi - 22:40
İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Beşiktaş'la 1-1 berabere kalan İttifak Holding Konyaspor'un teknik direktörü İlhan Palut, güzel bir final yaptıklarını söyledi.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Palut, "Bizim için güzel bir sezondu. Geçen hafta itibarıyla konumumuz netleşti. Şampiyonlar Ligi için çok zor matematiksel durumumuz vardı. Son maç sıralama kaygımızı olmasa da güzel bir final yapmaya, Konyaspor'un futbolunu göstermeye geldik." diye konuştu.

Konyasporlu oyuncuları tebrik eden Palut, "Oyuncularım çok iyi mücadele ettiler. Son maç olmasına, sıralamayı etkilememesine rağmen ciddiyetlerini korudular. Skor avantajını ele aldık, maçı bitirecek net pozisyonları değerlendiremedik. 1-0 Beşiktaş'ı umutlu tuttu ve bir korner golüyle beraberliği yakaladılar. Bu sonuç da son maç adına kabul edilebilir oldu bizim için." ifadelerini kullandı.

Gelecek sezon için takımı korumak istediğini söyleyen Palut, "İlk temennim 1 seneyi aşkın süredir çalıştığım, onların ne yapacağını bildiğim, ne istediğimi çok iyi bilen oyuncu grubumu korumak. Tabii ki futbol bir ekonomidir ama bu benim teknik temennim. Bizi sonuca götürecek, elimizi genişletecek, kalitemizi yukarı taşıyacak oyuncularla, ekonomimiz el verdiği doğrultuda transfer çalışmaları yapacağız. Yönetimle geçen haftadan itibaren görüşmeleri yapıyoruz. Umarım iyi oyuncularla iyi iş çıkarırız." şeklinde konuştu.

İsmi Beşiktaş'la anılan Abdülkerim Bardakcı ile ilgili de konuşan Palut, "İç transfer raporunda Abdülkerim takımda kalmalı ibaresi düştüm. Bu teknik bir rapor. Futbolcunun ne istediği, kariyeri, bizimle aynı mı düşünüyor gibi bileşenler çok önemli. Abdülkerim'le 1 sene daha çalışmak isterim. Gidecek mi gitmeyecek mi bilmiyorum. Bakalım görüşmeler nereye varacak." açıklamasında bulundu.

Uğurcan Yazğılı'nın performansıyla kendisini yanılttığını aktaran Palut, "Uğurcan'a yeteri kadar güvenmediğim için pişman oldum. Uğurcan'ı beni yanılttığı için tebrik ediyorum. Maçı kazanmak istedim ve bazı genç oyuncuları kullanamadım." değerlendirmesinde bulundu.



Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler