SON DAKİKA

Bursa'da 1 kişinin öldüğü silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüpheli Elazığ'da yakalandı

23 Ocak 2022, Pazar - 12:50
BURSA (AA) - Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen zanlı, Elazığ'da gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, 21 Ocak'ta Hocahasan Mahallesi Bahçe Sokak'ta silahlı saldırı sonucu Suriyeli H.D'nin (28) öldüğü, eşi M.D'nin (27) yaralandığı olayla ilgili çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Ankara ve Eskişehir'de 9 şüpheliyi yakaladı.

Soruşturma üzerine olayı gerçekleştiren kişinin Suriye uyruklu Sair E. (21) olduğu tespit edildi. Şüphelinin olay sonrası Elazığ'a kaçtığını belirleyen ekipler, zanlıyı saklandığı adreste gözaltına aldı.

Sair E. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Olayda yaralanan kadının ise hastanedeki tedavisinin devam ettiği bildirildi. Ankara ve Eskişehir'de yakalanan zanlıların da sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Hocahasan Mahallesi Bahçe Sokak'ta 21 Ocak'ta yürüyen H.D. ve eşi M.D. tabancayla vurulmuştu. Çevredekiler tarafından yakınlardaki özel bir hastaneye götürülen H.D, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. M.D. Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler