ANASAYFA GÜNCEL EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR - SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ 3. SAYFA

F.Bahçe başvurdu Karabük kabul etti! Kupa...

05.05.2014 11:14:00
Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin yaptığı başvuru sonucu Fenerbahçe ile Kardemir Karabükspor arasında oynanacak karşılaşmayı Cuma günü oynatmayı planlıyor. Kupa töreninin ise Pazar günü yapılması bekleniyor.
Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin yaptığı başvuru sonucu Fenerbahçe ile Kardemir Karabükspor arasında oynanacak karşılaşmayı Cuma günü oynatmayı planlıyor.
 
Fenerbahçe Başkan Vekili Kiğılı, bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada Futbol Federasyonu'na Kardemir Karabükspor maçını 9 Mayıs Cuma günü oynamak istediklerini, 11 Mayıs Pazar günü de statlarında kutlama programı yapmayı planladıkarını söylemişti.
 
Alınan bilgiye göre Fenerbahçe'nin bu talebine Kardemir Karabükspor cephesi de onay verdi. Futbol Federasyonu'nun açıklayacağı programa göre Fenerbahçe'nin, ligde 33. haftada oynanacak Karabükspor maçını Cuma günü oynaması bekleniyor. Pazar günü de Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kupa töreni yapılacak. Cuma günü maç oynandıktan sonra statta pazar gününe kadar kupa töreni için süslemeler yapılacak. Ve Kadıköy kupa törenine hazırlanacak.
 
Kaynak: Milliyet
DİĞER HABERLER