ANASAYFA GÜNCEL EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR - SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ 3. SAYFA

F.Bahçe‘yi yıkan imza!

04.07.2014 17:17:00
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Red Bull Salzburg forması giyen Kevin Kampl, sözleşmesini uzattı.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Red Bull Salzburg forması giyen Kevin Kampl, kulübü ile sözleşmesini uzattığını açıkladı.
 
Red Bull Salzburg ile 2018 yılına kadar kontratı bulunan ve  26 yaşındaki yetenekli oyuncu, bir yıllık daha imza attı ve kulübü ile varolan sözleşmesini 2019 yılına kadar uzatmış oldu. Slovak yıldızın sözleşmesinde 18 milyon euroluk sözleşme fesih bedeli bulunuyordu.
 
Söz konusu gelişmeyi internet üzerinden açıklayan Kampl, "Kulübüm ile varolan sözleşmemi uzattığımı ve burada kaldığımı açıklamaktan dolayı çok memnumum. Beni en çok cezbeden unsur önümüzdeki sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde forma giyecek olmak oldu. Kendimi burada çok rahat hissediyorum" dedi.
 
Öte yandan söz konusu imza ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan bir diğer isim Red Bull Salzburg sportif direktörü Ralf Rangnick oldu. Rangnick, "Kevin, son iki yılda burada forma giyen en ilginç futbolculardan birisi haline geldi. Oyuncumuz, yetenek ve söz konusu yeteneğe uygun davranışlar sergilendiğinde nelerin mümkün olabileceğini gösterdi." ifadelerini kullandı.
Sporx
DİĞER HABERLER