Konya SMMMO’dan KONTV ve Yeni Konya’ya ziyaret
04.03.2017 13:10:00
1-7 Mart Muhasebeciler Haftası kapsamında kent protokolünü ağırlayan Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek teşekkür turuna çıktı. Özselek’in ilk durağı KONTV ve Yeni Konya Gazetesi oldu.
1-7 Mart Muhasebeciler haftasının açılışında kent protokolünü ağırlayan Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek teşekkür turuna çıktı.
KONTV’yi ziyaret eden Özselek’e Başkan Yardımcısı Ramazan Bayram ve Genel Sekreter Süleyman Erçik de eşlik etti.
Genel Müdür Şükrü Hıdıroğlu ve Haber Müdürü Ahmet Akbıyık tarafından ağırlanan Başkan Özselek muhasebecilerin sorunlarına değindi. Özselek, “Meslek yasamızın yeniden gözden geçirilmesini, KDV oranının yüzde 8’e düşürülmesini ve mali tatilin adli tatil gibi aktif hale getirilmesini talep ediyoruz” dedi.
Özselek ve beraberindekiler daha sonra Yeni Konya Gazetesine geçti ve Genel Müdür Mustafa Tatlısu ile görüştü.
DİĞER HABERLER