ANASAYFA GÜNCEL EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR - SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ 3. SAYFA

Boldixil nedir, ne işe yarar? Boldixil şampuan yorumlar

28.09.2017 06:59:00
Boldixil nedir, ne işe yarar? Boldixil şampuan yorumlar
Saç derisi tarafından kolayla emilebildiği için etkisini çok kısa sürede gözle görülür seviyeye getirir. Boldixil saç çıkaran şampuan, doğal içeriği sayesinde saçlara zarar vermeden kökten besleyerek var olan güçlendirmeyi ve yeni saç oluşturmayı hedefler. Stresten, sağlıksız beslenmekten, genetik faktörlerden ya da saçın bakımını doğru yapamamaktan kaynaklı olarak pek çok kişi saç dökülmesi sorunu yaşamaktadır. Özel maskeler ya da kremler gibi ürünler de saça her zaman uygulanamaz, uygulansa da ekstra çaba gerektirir. Fakat saçın her yıkanışında kullanılan şampuan doğal ve sürekli bir bakım sağlar.

Boldixil şampuan nedir?

Boldixil şampuan doğal malzemeler ile üretilmiştir. Bu nedenle de saça zarar vermez. Yapılan testler sonucu şampuanın kimyasal bir madde içermediği ve sağlık dostu olduğu da ortaya konmuştur. Şampuanın içeriğinde bulunan en önemli üç madde; ginseng, minoxidil ve kara sarımsak özü yağıdır. Ginseng sayesinde saçlar kökten uca beslenir ve daha verimli hale gelir. Minoxidil yardımı ile zayıf düşen saçlar güçlenir ve hasarlar daha çabuk onarılır. Kara sarımsak özü yağı ile ise var olan saçların gürleşmesine, yeni çıkan saçların da kalın telli çıkmasına yardımcı olur. Boldixil şampuanın içeriğindeki tüm maddeler saçların daha canlı ve parlak görünmesi için harmanlanmıştır.

Faydaları nelerdir?

Doğal içerikli bu şampuanın birçok yararı bulunmaktadır. Bunlar şu şekildedir:
  • Saç tellerinin kalınlaşmasını sağlayarak onları güçlü bir hale getirir. Bu sayede koparak dökülmeler ya da kırılmalar engellenmiş olur.
  • Saç derisi tarafından kolayla emilebildiği için etkisini çok kısa sürede gözle görülür seviyeye getirir.
  • Saç derisi üzerinde yağlı bir tabakanın oluşması saç köklerinin nefes almasını engeller. Bu da saçların dökülmesine neden olur. Boldixil şampuan ise yağlı tabakayı ortadan kaldırdığı için dökülmeler azalır ve saç kökleri nefes alır.
  • Saç ekimi yaptıranların yaptırdıkları işleme katkı olması için kullanmaya uygundur. Fakat kullanılmadan önce mutlaka bir uzmana danışılmalı, onaylanmıyorsa kullanılmamalıdır.
  • Uyumakta olan saç köklerine nüfuz ederek kan akışını hızlandırır. Kan akışının hızlanması da yeni saçların çıkmaya başlamasını sağlar.
  • İçeriğinin tamamen doğal olması sebebiyle, şampuan saç kökleri tarafından emilse de hormonları kötü yönde etkilemez.
  • Saçların yoğunlaşmasını, daha gür olmasını sağlar.
  • Zor şekil alan saçların yapısını pürüzsüzleştirerek daha kolay şekil almasını sağlar.

Boldixil şampuan yorumlar

Boldixil şampuan, kullanıcıların büyük çoğunluğu tarafından memnun kalınan bir bakım ürünüdür. Tavsiye edilen minimum boldixil şampuan kullanımı3 aydır. Bu süreye uyularak kullanıldığı takdirde kısa sürede gözle görülür sonuçlar elde edildiği kullanıcılar tarafından belirtilmiştir. Saçların yıpranmadan önceki halinden bile daha iyi duruma geldiği de kullanıcıların memnun kaldıkları şampuanın bir yönüdür. Boldixil şampuandan memnun kalmayan kullanıcılar da bulunur. Memnun kalmayanların ortak noktası ise şampuanın sadece kullanıldığı süre içerisinde etki gösterdiğidir. Kullanıcılar şampuanın etkisinin, kullanılmadığı süre boyunca geçmeye başladığını dile getirmektedirler. Bunun yanı sıra fiyatının yüksekliği de memnun kalınmayan diğer bir etkendir.
DİĞER HABERLER