ANASAYFA GÜNCEL EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR - SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ 3. SAYFA

Kış Aylarında Kullanılabilecek En İyi Kadın Bot Modelleri

02.11.2018 08:37:00

Bot, kışın en vazgeçilmez ihtiyaçlarındandır. Kadın bot, erkek bot ve çocuk bot olmak üzere 3 kategoride incelenir. Kadın bot modellerinde pek çok çeşit vardır. Fermuarlı bot, düğmeli bot, bağcıklı bot şeklinde farklı modeller bulunur. Bot genelde bilekte biter. Kışın karda yürürken zorlanmamak için ince taban değil, yüksek taban tercih etmelisiniz. Böylece hem yürürken zorlanmazsınız hem de ayaklarınız soğuk almamış olur. Ürün niteliği bakımından deri bot tercih etmenizi öneririz. Deri botlar diğer botlara göre daha konforlu, daha kalitelidir. 

Bot Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
 Dikkat etmeniz gereken 3 önemli nokta vardır. Renk, model, cins olmak üzere 3 ana unsura dikkat etmelisiniz. Renk bakımından koyu renkleri tercih etmelisiniz. Kahverengi, bordo, siyah renkleri tercih ederseniz giydiğiniz her kıyafete uyum sağlayabilirsiniz. Ayrıca koyu renk sıcağı çektiği için ayaklarınız üşümez. Model bakımından fermuarlı bot tercih ederseniz kullanımı daha rahat olur. Bağcıklı botlar yürürken çözülebilir ve ayağınıza dolanabilir bu yüzden fermuarlı bot tercih etmelisiniz. Cins bakımından ise deri bot tercih ederseniz kalite bakımından ve sıcaklık bakımından daha rahat edersiniz. 
Kaliteli ve güzel model bir kadın bot satın almak isterseniz https://www.sofiabaldi.com/bootie  sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 
DİĞER HABERLER