ANASAYFA GÜNCEL EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR - SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ 3. SAYFA

Mustafa Kavuş: Milletimizin sağ duyusuna inanıyoruz

31.03.2019 09:33:00
Cumhur İttifakı AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, oyunu kullandı. Kavuş, seçimlerin Meram, Konya ve ülkenin geleceği için hayırlı olmasını diledi.
Cumhur İttifakı AK Parti Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş, Mahalli İdareler Seçimleri için oyunu kullandı.

Partililerle birlikte oy kullandığı okula gelen Kavuş, sandık başkanından oy pusulasını alarak kabine girdi. Seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek oy pusulasının bulunduğu zarfı sandığa atan Mustafa Kavuş, oyunu kullandıktan sonra da kısa bir açıklama yaptı.



Mustafa Kavuş açıklamasında şunları söyledi:

“ Yoğun bir seçim kampanya dönemini geride bıraktık. Türk siyasi tarihimizin önemli bir gününü daha yaşıyor, ülkemiz için önemli bir seçimi daha hep birlikte yapıyoruz. Vatandaşlık görevini yerine getiren hemşehrilerimiz bugün bir kez daha sandık başına giderek iradesini beyan ediyor. Biz seçim çalışmalarımız boyunca millet iradesinin önemini her fırsatta vurguladık. Bugün de sandıktan çıkan sonuç ne olursa olsun milletimizin iradesine saygı göstereceğiz. Ancak hemşehrilerimizin böyle önemli bir görevi bizlere tevdi edeceğinden de şüphemiz yok. Biz milletimizin sağ duyusuna inanıyoruz. Meramlı hemşehrilerimiz,17 yıllık AK Parti iktidarları döneminde yapılan çalışmaları, son 15 yıllık AK Parti Belediyeciliği dönemlerinde yapılan çalışmaları ve kendilerine en iyi hizmeti kimlerin verebileceğini de gayet iyi biliyor. Kararını da bu yönde vereceğinden şüphemiz yok. Bizler de hemşehrilerimizin bize vereceği emaneti ve sorumluluğu hakkıyla, adaletle en üst noktaya taşımak istiyoruz.”

Seçime giren diğer siyasi parti adaylarına da başarı dileyen Mustafa Kavuş, seçimlerin Meram, Konya ve ülkenin geleceği için hayırlı olmasını diledi.

DİĞER HABERLER