ANASAYFA GÜNCEL EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR - SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ 3. SAYFA

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum KONTV canlı yayına katıldı

01.08.2020 10:50:00
Bayramı Konya’da geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum KONTV’ye konuk oldu. ANMEG yönetimi tarafından ağırlanan Bakan Kurum canlı yayına katıldı. Konya projelerini konuşan, izleyici sorularını yanıtlayan Murat Kurum Konyaspor hakkında da değerlendirme yaptı.
Arife günü Konya’ya gelen ve bayramı Konya’da geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un duraklarından biri de KONTV oldu.

ANMEG Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer, Yönetim Kurulu Üyesi İlker Özkan, Genel Müdür Muhammmet Kepenek, Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Toy ve Mirajans Müdürü Durmuş Yakıcı tarafından karşılanan Bakan Kurum gündem özel programında Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Toy’un sorularını yanıtladı.

Programın ilk bölümü Konya Projelerine ayrıldı. Bakan Kuram, müze çevresindeki çalışmaların yanı sıra Alaaddin Bulvarı ve Mevlana Caddesi düzenlemesinin önemine değindi.

Konya’da yakalanan uyum ile projelerin çok hızlı ilerlediğini kaydeden Bakan Kurum sık sık gerçekleştirdiği Konya ziyaretleri ile vatandaşların isteğine uygun hizmet üretmeye çalıştıklarını söyledi.

Konya’ya ilçeleriyle birlikte 11 Millet Bahçesi kazandırılacağını hatırlatan Bakan Murat Kurum Koronavirüs uyarısı da yaptı. Programın kapanışı Konyaspor’la yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ligde kalmayı başaran Konyaspor’a yeni döneminde de destek sözü verdi.

Bakan Murat Kurum program sonrası ANMEG yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer ile bir araya geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un KONTV ziyaretinde Konya Valisi Vahdettin Özkan, Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fatih Özgökçen, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fahrettin Kulu da hazır bulundu.

İlçelerde bayram ziyaretlerini sürdürecek olan Bakan Kurum Seydişehir’e uğurlandı.

DİĞER HABERLER