ANASAYFA GÜNCEL EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR - SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ 3. SAYFA

Mutfaklarda Olmazsa Olmaz Spatula

04.11.2020 16:00:00

Yiyecek ve içecekleri karıştırmak için, tencere ve tepsi içerisinde yaymak için, yâda servis esnasında kullanılmak üzere tasarlanmış olan tupperware spatula çeşitleri özellikleri bakımından çok tercih edilen bir üründür.

Spatula Özellikleri ve Kullanım Alanları
Mutfak aksesuarları kategorisinde yer alan spatula modern ve şık tasarımı ile dikkat çekmektedir. 120 derece ısıya dayanıklı sağlığa zararlı olmayan maddelerden üretilmiştir. Uzun sapı, ergonomik yapısı ile her elde kavranabilir özelliktedir. Karıştırmak için kullanıldığında sıcak ile temas ediyorsa yanma, erime gibi sorunlarla karşılaşılmaz. Tatlılar üzerinde spatula kullanıldığında üzerine yaymak istenilen sos yâda çikolata gibi malzemeler yapışmaz.
Servis esnasında kaldırma kuvveti yüksek olduğunda rahatlıkla kullanılabilinir. Esnek olma özelliği ile kullanım alanında çok rahat hareket edebilir özelliği vardır. Genişliği, düz ve esnek yapısı sayesinde mutfakların en büyük yardımcısı olacaktır. Tek bir ürünle birçok mutfak işi halledilecektir. Özel tasarımı ile şıklık ve zarafet ile birleşince enfes yemekleri yapmak çok kolay olacaktır. Spatula ile ilgili detaylı bilgi için https://www.tupperware.com.tr/ueruenler/62/C102ModernPeriSilikonSpatula adresini ziyaret ederek özellikleri ve satın alma yöntemlerine ulaşabilirsiniz.
 
 
 
 
 
DİĞER HABERLER