ANASAYFA GÜNCEL EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR - SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ 3. SAYFA

Konya’nın ilçelerinde kar yağışı sevinci

13.01.2021 14:02:00
Konya’da etkili olan fırtınanın ardından yağmur ve bazı bölgelerde kar yağışı başladı.
Konya’da etkili olan fırtınanın ardından yağmur ve bazı bölgelerde kar yağışı başladı.

Derbent
Konya’nın Derbent ilçesinde etkili olan yağmur, yerini kar yağışına bıraktı.Öğle saatlerinde başlayan kar yağışı, ilçede halen devam ediyor.
Kar yağışı ile birlikte oluşan beyaz örtü, ortaya kartpostallık görseller çıkardı.Derbent Belediye Başkanı Hüseyin Ayten, kar yağışının ilçe merkezinin yanı sıra Konya’nın Kış Sporları Merkezi olması için çalışmalar yürütülen Aladağ Kayak Merkezi’ni de beyaza bürüdüğünü belirtti.
Kadınhanı
Fırtına ve kar yağışı Kadınhanı ilçesinde de etkili oldu. Fırtına öğle saatlerinde yerini yağışa bıraktı. Yağmur yağışı ile bazı ilçelerde ve yüksek kesimlerde kar yağışı başladı. Kadınhanı ilçesinde kar yağışı vatandaşları sevindirdi.

Kulu
Kulu’da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı yüksek kesimli mahalleleri kısa sürede beyaza bürüdü. Kar yağışı 1738 rakımlı Karacadağ’ın yüksek kesimleri olan Dipdede, Karacadere, Hisar, Canımana, Soğukkuyu ve Kırkpınar mahallelerinde etkili oluyor.
Sarayönü
İlçede başlayan kar yağış ile birlikte oluşan beyaz örtü, ortaya kartpostallık görseller çıkardı.kar yağışının sevincini yaşadıklarını belirten vatandaşlar, “Rabbimize şükürler olsun, bereketli olsun inşallah” dedi.

DİĞER HABERLER