ANASAYFA GÜNCEL EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR - SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ 3. SAYFA

Yavaş Ve Verimsiz Bilgisayarlar İçin Windows 10 Pro

06.05.2021 22:11:00

Pek çok işletmenin en büyük sorunlarından bir tanesi, iş yeri bilgisayarlarında yaşanan yavaşlık ve verimsizliktir. Ama tüm bu gibi sorunların üstesinden gelmek artık oldukça kolaydır. Tek yapmanız gereken ise Windows 10 por’ya geçmek olacaktır. özellikleri ve kullanımda sunduğu bazı avantajları ile sizlere daha kolay ve daha pratik bir bilgisayar kullanımı sağlamaktadır. Örneğin, yöneticiler için farklı bilgisayarları aynı anda kontrol etmek eskiden sadece bir hayal iken artık Windows 10 pro bunun yöneticilere sağlamaktadır. Çünkü bu son sürüm tek bir cihazdan farklı cihazları yönetmeyi de sağlamaktadır. Dolayısı ile tek bir ekran üzerinden diğer bilgisayar ve mobil cihazların ekranlarına erişim yaparak, hızlı ve güvenli bir şekilde işlemlerinizi sürdürebilirsiniz. Özellikle pandemi süreci beraberinde evde çalışma ve uzaktan çalışma seçeneklerini getirmiştir. Yöneticiler, evlerindeki bilgisayarları ile diğer ofis bilgisayarlarına bağlanarak, yapmak istedikleri tüm işlemleri daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilirler. Elbette bunun için ilk etapta windows 10 pro satın al işlemi yapmanız gerekmektedir.


 
Windows 10 pro ile diğer bilgisayarlara rahatlıkla erişim sağlayabileceğiniz gibi verilerinizi de güvenle saklayabilirsiniz. Çünkü bu sürümde güvenlik önlemlerine diğer sürümlere göre daha fazla yer verilmektedir. Örneğin yazılım korsanlarına karşı, zararlı virüslere karşı, bilgisayar korsanlarına karşı ve cihazın çalınmasına karşı önemler alınmıştır. Artık tüm verileriniz güvende olduğu için hiçbir endişeye kapılmanıza da gerek kalmayacaktır.

 
Sürümde öne çıkan bir diğer özellik ise Microsoft egde tarayıcısıdır.  Tarayıcı bir ev tipi kullanımlara yani Windows home gibi sürümlerde kullanılan tarayıcılardan çok farklı ve daha hızlı bir işlem yapma özelliğine sahiptir. Hal böyle olunca artık vakit kaybı yaşamadan tüm cihazlarınızdan hızlı ve güvenli bir işlem yapabilirsiniz. Elbette daha hızlı ve daha verimli bir ofis bilgisayarı kullanmak için windows 10 pro lisans satın al demeniz yeterli olacaktır. lisansız ürünler sizlere tüm bu avantajları sağlamayacaktır. Bu nedenle artık işinizi geliştirip, profesyonel şirketler arasında yer almak için lisanslı sürüm kullanmaya özen göstermeniz gerekmektedir.
 
DİĞER HABERLER