ANASAYFA GÜNCEL EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR - SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ 3. SAYFA

Hilmi Kulluk aday olmayacak

20.05.2021 11:58:00
Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, 5 Haziran’daki Olağanüstü Genel Kurul’da aday olmayacağını açıkladı.
Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, İkinci Başkan Ekrem Coşkun ve Baskan Yardımcısı Bünyamin Saritaş, MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Toplantı Salonu’nda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Kulluk, “Aday olacak mısınız?” sorusuna, “Hayır, 5 Haziran’da aday olmayacağım” dedi.

7 Ağustos’ta göreve geldiğinde Konyaspor’un 158 milyon borcu olduğunu ifade eden Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk sözlerini şu şekilde sürdürdü: “6 milyon satın alma yapılan mülk, basketbol takımına 2 milyon, 1922 Konyaspor ve altyapısına 3,5-4 milyon, kur farkı 15 milyon, ödenen faiz 16 milyon, pandemi sürecindeki test ve dezenfektanlar var.” dedi.

30 MİLYONA YAKIN KAYIP VAR
Başkan Kulluk, “Pandemi nedeniyle loca ve bilet satışlarımız yok. Bu da ciddi bir kayıp. Bu açıdan baktığınızda da 30 milyona yakın kaybımız var. Mesela ben başkan olduğumda Euro kuru 5.30’du, şimdi ise 10.17“ dedi.

Kulluk, sezon başında takımdan ayrılmak isteyen Abdülkerim Bardakçı’ya, “Senin bonservisini ödeyecek para daha basılmadı” dedi.

Başkan Kulluk ve futbolcu Abdülkerim Bardakçı ile yapılan yazışmayı okuyan Konyaspor 2’inci Başkanı Ekrem Coşkun, “Abdülkerim gitmek istediğini söyledi. Başkanın yazıdğı mesaj, “Kafanı toparla. Sana bir abi olarak yazıyorum. 42 numaralı formanın hakkını Süper Lig’de vereceksin. Geçmişi kafandan sil. Seni ne kiralarım ne de satarım. 1’inci Lig’e falan yollamam. Sen içindeki Abdülkerim’i antrenmanlarda dışarı çıkar. Sabredip bekleyeceksin. Allah kalbine göre verir. Adnan Hocam ve İsmail Hocam ile görüş, formayı al ve kimseye verme. Gitmeyi aklından sil. Ben olduğum sürece senin bonservisini ödeyecek para basılmadı.“ dedi.
DİĞER HABERLER