ANASAYFA GÜNCEL EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR - SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ 3. SAYFA

Konyaspor’un transfer listesi kabarık

28.01.2022 12:00:00
Rotasını tamamen transfere çeviren Konyaspor yönetimi, listesindeki futbolcularla görüşmelerini sürdürüyor. Rizespor’dan Alberk Koç ve Adanaspor’dan Uğurcan Yazgılı ile prensipte anlaşan yeşil-beyazlılar, Adana Demirsporlu Metehan Mimaroğlu için de görüşmelerini sürdürüyor.
Konyaspor transferde vites yükseltti. Yeşil-beyazlılar, kendisi gibi Süper Lig’de mücadele eden Rizespor’dan sol bek Ayberk Koç ve 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’dan orta saha Uğurcan Yazgılı ile prensipte anlaştı.

Anadolu Kartalı, başka bir Süper Lig ekibi olan Adana Demirspor’un kanat oyuncusu Metehan Mimaroğlu için de kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor. Konyaspor’un prensipte anlaştığı oyuncuları kısa zamanda şehre davet ederek resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Süper Lig’de 10, Türkiye Kupası’nda 1 Maç
Konyaspor’un prensipte anlaşma sağladığı sol bek oyuncusu Ayberk Koç, bu sezon kulübü Rizespor ile 10’u Süper Lig, 1’i Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 11 maça çıktı. 24 yaşındaki futbolcu 385 dakika sahada kalırken, herhangi bir skor katkısı sağlayamadı.

1. Lig’de 10, Türkiye Kupası’nda 1 maç
Yeşil-beyazlıların prensipte anlaşma sağladığı orta saha oyuncusu Uğurcan Yazgılı ise, kulübü Adanaspor ile TFF 1. Lig’de 10, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 1 maça çıktı. 24 yaşındaki savunma oyuncusu takımına 1 gollük katkı sağladı.

Mimaroğlu İçin Görüşmeler Sürüyor
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’un sezon başında da transferini istediği Metehan Mimaroğlu, yeşil-beyazlıların yeniden gündemine geldi. Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un kadrosunda yer alan Mimaroğlu, ligin ilk devresinde ligde 9 maça çıkarken, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 3 maçta 2 gollük performans sergiledi. (Hasan Yıldırım)
DİĞER HABERLER