ANASAYFA GÜNCEL EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR - SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ 3. SAYFA

Erdoğan için yeni şarkı

01.08.2014 16:45:00
Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Erdoğan için yeni bir şarkı bestelendi. Yeni şarkının söz ve bestesi Konya’nın da yakından tanıdığı bir isim olan sanatçı Orhan Çakmak’a ait… Şarkının ismi ise meydanlardaki o bilinen slogandan alındı: “Recep Tayyip Erdoğan, adamdır adam…”
Sanatçı Orhan Çakmak, Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için yeni bir şarkı besteledi. Şarkının ismi “Recep Tayyip Erdoğan, adamdır adam……”
 
Konya’nın da yakından tanıdığı sanatçı, “Anadolu'da bir isim övülürken ‘adam gibi adam’ denilir. Sayın Başbakanımızın her gittiği yerde ‘Adam gibi adam, Recep Tayyip Erdoğan’ sloganıyla karşılanması bu şarkıyı ortaya çıkardı” dedi.
 
Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı il başkanlığından buyana tanıdığını ve desteklediğini ifade Çakmak, Türkiye’de cumhurbaşkanın ilk kez halk tarafından seçileceğine dikkat çekti. Çakmak “Sayın Erdoğan, ilk kez halk tarafından Cumhurbaşkanı seçileceğinden, şarkıda ‘Cumhura en layık hakiki başkan’ ifadesini kullandık. Halkımızın meydanlarda sayın başbakanımıza gösterdiği sevgi ve saygı ifadeleri bir şarkı haline geldi” dedi.
 
 
İşte o şiir:
 
Ayrımı Kaldırıp Kanı Durduran
Sayısız Hizmetle Destanlar Yazan
Dünya'da Türkiye'ye Saygı Duyduran
Recep Tayyip Erdoğan Adamdır Adam
 
Ümmetin Kabul Olmuş Duasıdır O
Yok Sayılmış Milyonların Sesidir O
Milletine Halkına Sevdalıdır O
Recep Tayyip Erdoğan Adamdır Adam
 
Mazluma Hamidir, Zalime Düşman
Samimi Dualarda İlk Hatırlanan
Cumhura En Layık Hakiki Başkan
Recep Tayyip Erdoğan Adamdır Adam
 
 
 
 
DİĞER HABERLER