Adil Öksüz ile birlikte darbeyi planladığı belirtilen Kemal Batmaz yakalandı. Peki Kemal Batmaz kimdir? İşte detaylar
Adil Öksüz ile birlikte 15 Temmuz darbe girişimini Akıncı Üssü’nde yöneten kişinin Kemal Batmaz olduğu bildirildi. Adil Öksüz’ün 13 Temmuz’da ABD’den Kemal Batmaz’la döndüğü belirtiliyor. Peki Kemal Batmaz kimdir?
İŞTE KEMAL BATMAZ’IN MESLEĞİ
Darbe girişimini üzerinde durulan gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Adil Öksüz’den başka bir yönetici daha tespit edildi. Darbe girişiminin ikinci yöneticisi olana Kemal Batmaz’ın Kaynak Holding bünyesinde Kağıt A.Ş’nin genel müdürlüğünü yaptığı ortaya çıktı.
KEMAL BATMAZ KİMDİR?
Kemal Batmaz kayyum atanan Kaynak Holdinge bağlı Kaynak Kağıt AŞ’nin eski genel müdürü.
Kayyum atanmadan önce Kaynak Kağıt’ın Genel Müdürlüğünü yapan Kemal Batmaz’ın 15 Temmuz darbe girişimini yöneten isimlerden biri olduğu belirlendi.
Batmaz’ın, 11 Temmuz’da Adil Öksüz ile birlikte ABD’ye gittiğini, iki gün sonra yine Öksüz ile Türkiye’ye döndüğü belirlendi.