SON DAKİKA

Savcı Öz Tuncay Özkan'ın Tweet'ini paylaştı

Ergenekon davasında "terör örgütü kurmak ve yönetmekle" suçladığı Tuncay Özkan'a 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 16-18 yıl hapis isteyen savcı Zekeriya Öz, söz konusu AK Parti'yi eleştirmek olunca Tuncay Özkan'ın Tweet'ini RT'ledi.
11 Ekim 2014, C.tesi - 12:21
Türkiye siyasi fikir ayrılıklarının, kutuplaşmaların ilginç biçimde yaşandığı bir ülke, dün birbirine taban tabana zıt fikirde olanlar bugün aynı mecrada buluşabiliyor.
 
ZEKERİYA ÖZ - TUNCAY ÖZKAN'I DESTEKLİYOR
 
Türkiye'de fikir ayrılıkları ve fikirdaşlık konusundaki bu ayrımın en ilginç örneklerinden biri de dün gece yaşandı.
 
Düne kadar, Ergenekon Terör Örgütü suçlaması ile Zekeriya Öz tarafından "Terör örgütü kurmak ve yönetmekle" suçlanan Tuncay Özkan'ın fikirleri, aynı Zekeriya Öz'e çok cazip geldi.
 
AK PARTİ'YE KARŞI TUNCAY ÖZKAN'LA GÖRÜŞ BİRLİĞİ
 
Ergenekon davasının savcısıyken ünlenen, daha sonra Bolu'ya düz savcı olarak atanan Zekeriya Öz, Tuncay Özkan'ın AK Parti hükümeti aleyhinde ortaya attığı fikirlerin altına imza atıyor. Tuncay Özkan'ın "AKP'nin Yeni Türkiye'sinin 5 günlük bilançosu" mesajıyla paylaştığı fotoğraflı tweet, Zekeriya Öz tarafından Retweet edildi.
 
2 KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS İSTEMİŞTİ
 
Zekeriya Öz ilginç bir şekilde, hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 16-18 yıl hapis istediği Tuncay Özkan'ın fikirlerine katılmış oldu.
 
Ensonhaber.com
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler